РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Полищук Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Нестеренко А. М. Квантовохимическое исследование механизма фторциклизации норборненкарбоновых кислот при действии реагента <$E bold roman {F - TEDA - BF sub 4}>. — 2003 // Теорет. и эксперим. химия.
2.

Гончарук Е. В. Влияние структурных факторов на процессы термостимулированной деполяризации воды в молочных продуктах с различным содержанием жира // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2013. - 4, № 2.
3.

Зарко В. И. Оценка структуры и качества пищевых эмульсий на основе кокосового масла методом термостимулированной деполяризации // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2013. - 4, № 3.
4.

Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04. — К., 1994
5.

Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04. — К., 1994
6.

Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04. — К., 1994
7.

Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04. — К., 1994
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського