РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Пересічна С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Пересічний М. І. Технологія продуктів харчування функціонального призначення : монографія. — К., 2008
2.

Пересічна С. М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
3.

Карпенко П. О. Основи раціонального і лікувального харчування : навч. посіб. — К., 2011
4.

Собко А.  Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. — 2012 // Товари і ринки.
5.

Мазаракі А. А. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія. — 2-ге вид. — К., 2012. — 1 115: рис.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського