РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (39)
Пошуковий запит: (<.>A=Мотузка Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Мотузка Ю. М. Управління якістю напоїв для спортсменів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2005
2.

Притульська Н.  Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. — 2012 // Товари і ринки.
3.

Притульська Н. Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
4.

Гуліч М. Амінокислотний склад продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
5.

Антюшко Д. Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
6.

Притульська Н. Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
7.

Асланян С. Елементний склад продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
8.

Притульська Н. Технічне регулювання: міжнародні практики та вітчизняні реалії // Вісн. Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - 2015. - № 3.
9.

Мотузка ЮКласифікація продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
10.

Мотузка Ю. М. Дослідження потреб цільової категорії споживачів у продуктах для спеціальних медичних цілей // Техн. науки та технології. - 2015. - № 2.
11.

Притульська Н. Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
12.

Мотузка ЮУправління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід // Товари і ринки. - 2017. - № 1.
13.

Мотузка ЮХарчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей // Товари і ринки. - 2017. - № 2.
14.

Мотузка ЮЖирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування // Техн. науки та технології. - 2017. - № 3.
15.

Мотузка ЮРозчинність продуктів для ентерального харчування // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
16.

Притульська Н. Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
17.

Притульська Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
18.

Притульська Н. В. Науково-практичні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки поранених, постраждалих і хворих в екстремальних умовах бойових дій та на етапах медичної евакуації // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
19.

Мотузка ЮМатематичне моделювання комплексних показників якості продуктів для ентерального харчування на етапах їх життєвого циклу // Техн. науки та технології. - 2018. - № 4.
20.

Мотузка ЮРинок аналогів молочних продуктів рослинного походження: світові тренди // Товари і ринки. - 2019. - № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського