Пошуковий запит: (<.>A=Медведєва А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Медведєва А. С. Підготовка майбутніх учителів до структурування навчальної інформації у дидактичному процесі загальноосвітньої школи (на матеріалі математики і фізики) : Автореф. дис... канд. пед. наук : 13.00.04. — О., 2003
|
2. |
Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
|
3. |
Медведєва А. О. Маска у сценічному мистецтві артиста театру та естради : автореф. дис. ... канд. мистецтвознав. : 26.00.01. — К., 2012
|
4. |
Чепурний М. М. Ефективність застосування бінарних циклів на базі газоперекачувальних станцій // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2005. - № 1.
|
5. |
Чепурний М. М. Газопарові установки на базі промислових котелень // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2005. - № 3.
|
6. |
Чепурний М. М. ГТУ-ТЕЦ з регенерацією теплоти відпрацьованих газів // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2005. - № 5.
|
7. |
Медведєва А. О. Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
|
8. |
Медведєва А. Аналіз системи оцінювання діяльності наукових закладів в Україні // Наук. пр. Нац. б-ки України ім. В.І. Вернадського. - 2016. - Вип. 43.
|
9. |
Мірошніков В. Ю. Оцінювання напруженого стану циліндричних порожнин у просторі при заданому просторовому асиметричному навантаженні // Вопр. проектирования и пр-ва конструкций летат. аппаратов : сб. науч. тр. - 2017. - Вып. 3.
|
10. |
Медведєва А. Технологія безглютенових булочних виробів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
|
11. |
Медведєва А. О. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
12. | Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски : навч. посіб. — Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018
|
13. | Оздоровче харчування : навч. посіб. — Київ: КНТЕУ, 2019
|
14. |
Антонюк І. Технологія шербетів з підвищеним вмістом йоду та селену // Товари і ринки. - 2020. - № 1.
|
15. |
Медведєва А. О. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
16. |
Медведєва А. Технологія аглютенових пряників з борошна кунжутного // Товари і ринки. - 2021. - № 2.
|
17. |
Медведєва А. С. Бібліометричні дослідження в бібліотеках як інструментарій моніторингу наукової діяльності : автореф. дис. ... канд. наук із соц. комунікацій : 27.00.03. — Київ, 2020
|
18. | Бібліотеки у формуванні інформаційного ресурсу стратегічних комунікацій українського суспільства : [монографія]. — Київ: НБУВ, 2021. — 248, [1]
|
19. | . — Київ, 2020
|
20. |
Медведєва А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом // Товари і ринки. - 2022. - № 4.
|
| |