РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Марцин Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
2.

Марцин Т. О. Технологія приготування м'ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
3.
Етнічна кулінарія : навч. посіб. — Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського