РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (25)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Калитка В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Колесников М. О. Антиоксидантні властивості екстрактів біофлавоноїдів. — 2000 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
2.

Іванченко В. Й. Біоантиоксиданти для післязбирального обробітку плодів яблуні при довгостроковому зберіганні. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
3.

Сухаренко О. І. Вплив біогенного препарату стибіл на ріст і збереження поголів'я ремонтного молодняка качок. — 2000 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
4.

Коломоєць О. В. Вплив препарату "Стибіл" на інтенсивність перекисних процесів та збереженість поголів'я ремонтного молодняка яєчних курей батьківського стада. — 2000 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
5.

Данченко О. О. Особливості антиоксидантного захисту організму гусенят. — 2000 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
6.

Калитка В. В. Интенсивность пероксидации липидов и формирование системы антиоксидантной защиты в семенах подсолнечника разных сортов. — 2005 // Физиология и биохимия культур. растений.
7.

Герасько Т. В. Вплив препарату АОК-М на пероксидне окиснення ліпідів у насінні та в проростках озимої пшениці. — 2006 // Физиология и биохимия культур. растений.
8.

Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
9.

Калитка В. В. Видові особливості ліпопероксидації та антиоксидантного захисту у птахів // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
10.

Данченко О. О. Онтогенетичні особливості змін жирнокислотного складу ліпідів печінки гусей як головного субстрату пероксидації // Укр. біохім. журн.. - 2003. - 75, № 3.
11.

Данченко О. О. Онтогенетичні особливості пероксидного окислення ліпідів та ферментів антиоксидантної системи мозку гусей // Укр. біохім. журн.. - 2003. - 75, № 4.
12.

Коломоец Е. В. Особенности процессов пероксидного окисления липидов и антиоксидантной защиты у кур в онтогенезе и после воздействия антиоксидантами // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 5.
13.

Данченко О. О. Особливості антиоксидантного гомеостазу печінки гусей в ранньому постнатальному онтогенезі // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 2.
14.

Коломоєць О. В. Особливості корекції антиоксидантного статусу курей у різні періоди онтогенезу // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
15.

Колесніков М. О. Роль антиоксидантної системи в адаптації качок до умов постнатального розвитку // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 2.
16.

Калитка В. В. Фактори антиоксидантного захисту у крові та печінці фазанів під час онтогенезу // Укр. біохім. журн.. - 2004. - 76, № 6.
17.

Сердюк М. Є. Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблук // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
18.

Прісс О. П. Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
19.

Данченко О. О. Екзогенна корекція ліпопероксидації антиоксидантами у гусенят // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 8.
20.

Прісс О. Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського