РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (1)
Наукова періодика України (25)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Калитка В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
22
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Колесников М. О.
Антиоксидантні властивості екстрактів біофлавоноїдів
. — 2000 //
Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту
.
2.
Іванченко В. Й.
Біоантиоксиданти для післязбирального обробітку плодів яблуні при довгостроковому зберіганні
. — 1999 //
Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту
.
3.
Сухаренко О. І.
Вплив біогенного препарату стибіл на ріст і збереження поголів'я ремонтного молодняка качок
. — 2000 //
Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту
.
4.
Коломоєць О. В.
Вплив препарату "Стибіл" на інтенсивність перекисних процесів та збереженість поголів'я ремонтного молодняка яєчних курей батьківського стада
. — 2000 //
Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту
.
5.
Данченко О. О.
Особливості антиоксидантного захисту організму гусенят
. — 2000 //
Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту
.
6.
Калитка В
. В.
Интенсивность пероксидации липидов и формирование системы антиоксидантной защиты в семенах подсолнечника разных сортов
. — 2005 //
Физиология и биохимия культур. растений
.
7.
Герасько Т. В.
Вплив препарату АОК-М на пероксидне окиснення ліпідів у насінні та в проростках озимої пшениці
. — 2006 //
Физиология и биохимия культур. растений
.
8.
Прісс О. П.
Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 2/12.
9.
Калитка В
. В.
Видові особливості ліпопероксидації та антиоксидантного захисту у птахів
//
Укр. біохім. журн.
. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
10.
Данченко О. О.
Онтогенетичні особливості змін жирнокислотного складу ліпідів печінки гусей як головного субстрату пероксидації
//
Укр. біохім. журн.
. - 2003. - 75, № 3.
11.
Данченко О. О.
Онтогенетичні особливості пероксидного окислення ліпідів та ферментів антиоксидантної системи мозку гусей
//
Укр. біохім. журн.
. - 2003. - 75, № 4.
12.
Коломоец Е. В.
Особенности процессов пероксидного окисления липидов и антиоксидантной защиты у кур в онтогенезе и после воздействия антиоксидантами
//
Укр. біохім. журн.
. - 2002. - 74, № 5.
13.
Данченко О. О.
Особливості антиоксидантного гомеостазу печінки гусей в ранньому постнатальному онтогенезі
//
Укр. біохім. журн.
. - 2002. - 74, № 2.
14.
Коломоєць О. В.
Особливості корекції антиоксидантного статусу курей у різні періоди онтогенезу
//
Укр. біохім. журн.
. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
15.
Колесніков М. О.
Роль антиоксидантної системи в адаптації качок до умов постнатального розвитку
//
Укр. біохім. журн.
. - 2002. - 74, № 2.
16.
Калитка В
. В.
Фактори антиоксидантного захисту у крові та печінці фазанів під час онтогенезу
//
Укр. біохім. журн.
. - 2004. - 76, № 6.
17.
Сердюк М. Є.
Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблук
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 5/11.
18.
Прісс О. П.
Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 5/11.
19.
Данченко О. О.
Екзогенна корекція ліпопероксидації антиоксидантами у гусенят
//
Вісн. аграр. науки
. - 2004. - № 8.
20.
Прісс О.
Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів
//
Товари і ринки
. - 2014. - № 2.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського