РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (3)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (16)
Пошуковий запит:
(<.>A=Дунда С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Дунда С
. П.
Роль трудових ресурсів в ефективному функціонуванні ресурсного потенціалу підприємства
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Дунда С
. П.
Продуктивність праці як результативний показник ефективності виробництва в аграрних підприємствах АР Крим
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Дунда С
. П.
Управління розвитком підприємств хлібопекарної галузі
: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04. — К., 2011
4.
Дунда С
. П.
Використання земельних ресурсів у сільськогосподарських підприємствах АР Крим
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Дунда С
. П.
Оцінка розвитку хлібопекарних підприємств АР Крим
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2011. - № 39.
6.
Кондратюк С. Ю.
Формування механізму стратегічного розвитку підприємства
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 2.
7.
Коняга А. В.
Теоретичні підходи до визначення поняття розвитку підприємства
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 2.
8.
Рибачук-Ярова Т. В.
Управління ефективністю операційної діяльності підприємств-виробників ігристих вин в умовах зростання імпорту
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 2.
9.
Рибачук-Ярова Т. В.
Ефективна операційна діяльність - іманентна характеристика конкурентоспроможності та стратегічного розвитку суб'єктів ЗЕД
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 4.
10.
Дунда С
. П.
Формування альтернативних стратегій підприємства методом динамічного SWOT-аналізу
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 6.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського