РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (11)
Пошуковий запит: (<.>A=Бровенко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Бровенко Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2002
2.

Метельська Н. С. Актуальність впровадження системи управління якістю відповідно до ДСТУ ISO 9001:2009 у сфері освітньої та наукової діяльності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
3.
Теоретико-практичні підходи до ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг: стан, проблеми, тенденції : колект. монографія. — Київ: Ліра-К, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського