РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (9)
Пошуковий запит: (<.>A=Єресько Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Єресько Г. О. Технологічне обладнання молочних виробництв : навч. посібник. — К.: ІНКОС. Центр навч. л-ри, 2007 - (Харч. пром-сть).
2.

Шинкарик М. М. Витрати енергії при механічній обробці продуктів в емульсорах роторно-вихрового типу. — 2009 // Харч. пром-сть.
3.

Єресько Г. О. Ефірні олії пряно-ароматичних рослин у виробництві ковбасних виробів // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 4.
4.

Кігель Н. Ф. Новий пробіоз - продукт // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 8.
5.

Єресько Г. О. Таблетковані продукти лактовіт і лактовіт Ф // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 6.
6.

Єресько Г. О. Фізико-хімічні процеси виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 9.
7.

Єресько Г. О. Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 9.
8.

Єресько Г. О. Шляхи стабілізації теплотехнічних характеристик теплообмінників // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 4.
9.

Єресько Г. О. Розроблення та впровадження державних стандартів високої якості молочних продуктів // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 9.
10.

Єресько Г. О. Інтенсивність охолодження тушок птиці // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 12.
11.

Єресько Г. О. Кислоторезистентність промислових штамів молочнокислих бактерій // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 9.
12.

Єресько Г. О. Відділення харчової і переробної промисловості // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 3/4 (спец. вип.).
13.

Єресько Г. О. Вплив високотемпературної обробки на сиропридатність молока // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 1.
14.

Єресько Г. О. Переробка молока та м'яса // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 3/4 (спец. вип.).
15.

Єресько Г. О. Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 1.
16.

Єресько Г. О. Удосконалення технології виробництва ферментованих ковбас з використанням композиційних добавок // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 6.
17.

Єресько Г. О. Якість молока та молочних продуктів // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 12 (спец. вип.).
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського