РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (38)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (9)
Пошуковий запит:
(<.>A=Єресько Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
17
Представлено документи
з 1 до 17
1.
Єресько Г
. О.
Технологічне обладнання молочних виробництв
: навч. посібник. — К.: ІНКОС. Центр навч. л-ри, 2007 - (Харч. пром-сть).
2.
Шинкарик М. М.
Витрати енергії при механічній обробці продуктів в емульсорах роторно-вихрового типу
. — 2009 //
Харч. пром-сть
.
3.
Єресько Г
. О.
Ефірні олії пряно-ароматичних рослин у виробництві ковбасних виробів
//
Вісн. аграр. науки
. - 2000. - № 4.
4.
Кігель Н. Ф.
Новий пробіоз - продукт
//
Вісн. аграр. науки
. - 2001. - № 8.
5.
Єресько Г
. О.
Таблетковані продукти лактовіт і лактовіт Ф
//
Вісн. аграр. науки
. - 2001. - № 6.
6.
Єресько Г
. О.
Фізико-хімічні процеси виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру
//
Вісн. аграр. науки
. - 2001. - № 9.
7.
Єресько Г
. О.
Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас
//
Вісн. аграр. науки
. - 2005. - № 9.
8.
Єресько Г
. О.
Шляхи стабілізації теплотехнічних характеристик теплообмінників
//
Вісн. аграр. науки
. - 2005. - № 4.
9.
Єресько Г
. О.
Розроблення та впровадження державних стандартів високої якості молочних продуктів
//
Вісн. аграр. науки
. - 2002. - № 9.
10.
Єресько Г
. О.
Інтенсивність охолодження тушок птиці
//
Вісн. аграр. науки
. - 2003. - № 12.
11.
Єресько Г
. О.
Кислоторезистентність промислових штамів молочнокислих бактерій
//
Вісн. аграр. науки
. - 2003. - № 9.
12.
Єресько Г
. О.
Відділення харчової і переробної промисловості
//
Вісн. аграр. науки
. - 2006. - № 3/4 (спец. вип.).
13.
Єресько Г
. О.
Вплив високотемпературної обробки на сиропридатність молока
//
Вісн. аграр. науки
. - 2008. - № 1.
14.
Єресько Г
. О.
Переробка молока та м'яса
//
Вісн. аграр. науки
. - 2006. - № 3/4 (спец. вип.).
15.
Єресько Г
. О.
Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей
//
Вісн. аграр. науки
. - 2006. - № 1.
16.
Єресько Г
. О.
Удосконалення технології виробництва ферментованих ковбас з використанням композиційних добавок
//
Вісн. аграр. науки
. - 2007. - № 6.
17.
Єресько Г
. О.
Якість молока та молочних продуктів
//
Вісн. аграр. науки
. - 2006. - № 12 (спец. вип.).
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського