Бази даних


Журнали та продовжувані видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
назвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (370)Автореферати дисертацій (48)Реферативна база даних (413)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 290
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
 Ж16574/1999/2

ФАНТTIME : sweet-Огляд.- К.- Отримується з 1999.

1999
№ 2
2.
 Ж23457/2001/1

КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО : научно- производственный журнал.- М.- Отримується з 2001.

2001
№ 1
3.
  
КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО : научно- производственный журнал, М.

Наявні надходження за: 2001–2009 Останнє надходження: 2009 : №  6

4.
 Ж23457/2001/2

КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО : научно- производственный журнал.- М.- Отримується з 2001.

2001
№ 2
5.
 Ж23834/2002/1

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 1
6.
 Ж23834/2002/4

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 4
7.
 Ж23834/2002/3

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 3
8.
 Ж23834/2002/2

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 2
9.
 Ж23457/2002/2

КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО : научно- производственный журнал.- М.- Отримується з 2001.

2002
№ 2
10.
 Ж23457/2002/1

КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО : научно- производственный журнал.- М.- Отримується з 2001.

2002
№ 1
11.
 Ж23457/2002/4

КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО : научно- производственный журнал.- М.- Отримується з 2001.

2002
№ 4
12.
 Ж23457/2002/3

КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО : научно- производственный журнал.- М.- Отримується з 2001.

2002
№ 3
13.
 Ж23834/2002/11

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 11
14.
 Ж23834/2002/10

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 10
15.
 Ж23834/2002/12

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 12
16.
  
КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл., М.

Наявні надходження за: 2002–2009 Останнє надходження: 2009 : № 12

17.
  

Ж41566:14/2002/108

FORTSCHRITT-BERICHTE VDI. REIHE 14
2002, №108: MODELLIERUNG UND SIMULATION DES FERMENTATIONSVERHALTENS VON INDONESISCHEM KAKAO (2002)

18.
 Ж23834/2002/6

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 6
19.
 Ж23834/2002/5

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 5
20.
 Ж23834/2002/7

КОНДИТЕРСКОЕ И ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО : специализированный информ. бюл..- М.- Отримується з 2002.

2002
№ 7
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського