Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>I=Ж36028<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | > Ж36028 JOURNAL OF FOOD SCIENCE / institute of food technologists ; ред. D. E. Weber. - Chicago, IL : [б.в.], 1926 . - Виходить раз на два місяці.- Отримується з 1962. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання До 1962 р. див.: Food research Ред. : Weber D. E. - ISSN 0022-1147Наявні надходження за: 1996–1997 Останнє надходження: 1997 : Vol. 62, № 1 РОКИ: 1996
1997
Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
|
|
|
|