Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Перцевой М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
РА399978
Перцевой, Микола Федорович.
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Перцевой Микола Федорович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА804552

Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / [Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Університетська книга, 2016. - 158 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Технологія сирного продукту, замороженого з концентратом ядра арахісу. - Бібліогр.: с. 140-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-780-2

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович; Шильман, Лев Залманович; Гурський, Петро Васильович (ред.); Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС144133
Перцевой, Микола Федорович.
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Перцевой Микола Федорович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 372 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 180-202.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського