Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Змієвська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ДС74232
Змієвська, Тетяна Анатоліївна.
Фізико-хімічна характеристика розплавів комплексних сполук трифторацетат, тіоціанат лужного металу краун-ефір [Текст] : дис... канд. хім. наук: 02.00.01 / Змієвська Тетяна Анатоліївна ; Міжвідомче від-ня електрохім. енергетики НАН України. - К., 2002. - 154 арк. - Бібліогр.: арк. 130-141

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України (Київ). Міжвідомче відділення електрохімічної енергетики

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА318641
Змієвська, Тетяна Анатоліївна.
Фізико-хімічна характеристика розплавів комплексних сполук трифторацетат, тіоціанат лужного металу краун-ефір [Текст] : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.01 / Змієвська Тетяна Анатоліївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА423915
Змієвська, Тетяна Миколаївна.
Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Змієвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського