Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Верхивкер Я$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
ДС53019
Верхивкер, Яков Григорьевич.
Энергетические основы процесса стерилизации консервов в современных аппаратах периодического и непрерывного действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Верхивкер Яков Григорьевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 462 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА789970
Пилипенко, Людмила Николаевна.
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль [Текст] : монография / Л. Н. Пилипенко, Я. Г. Верхивкер, И. В. Пилипенко. - Одесса : ВМВ, 2015. - 231 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 228-231. - 500 прим. - ISBN 978-966-413-524-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л96 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Верхивкер, Яков Григорьевич; Пилипенко, Инна Васильевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського