Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (5)Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (134)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.02$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 137
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА293286
   Павлюк, Раїса Юріївна.
Розробка технології консервованих вітамінних фітодобавок і іх використання в продуктах харчування профілактичної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раїса Юріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА351171
Вдовиченко, Олександр Валерійович.
Фізіологічні аспекти оцінки та корекції забезпеченості водорозчинними вітамінами (С, РР, В1, В2) практично здорових людей [Текст] : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.03.03 / Вдовиченко Олександр Валерійович ; Львівський національний медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2007. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА357522
Гураль, Лариса Сергіївна.
Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА369040
   Крусір, Галина Всеволодівна.
Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Крусів Галина Всеволодівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 36 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА376993
Русєва, Яна Петрівна.
Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Русєва Яна Петрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА383967
   Романовська, Ірина Ігорівна.
Біотехнологічні аспекти створення іммобілізованих на полімерних носіях біологічно активних білкових речовин [Текст] : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.20 / Романовська Ірина Ігорівна ; Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова. - О., 2011. - 39 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА384697
   Фалалєєва, Тетяна Михайлівна.
Роль глутамату та пролінвмісних ди- та трипептидів у регуляції морфо-функціонального стану шлунка [Текст] : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.13 / Фалалєєва Тетяна Михайлівна ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - К., 2011. - 32 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА390151
   Соколова, Людмила Володимирівна.
Теоретичне та експериментальне обґрунтування технології отримання фітосубстанцій методом ліофілізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра фармац. наук : 15.00.01 / Соколова Людмила Володимирівна ; Нац. фармац. ун-т. - Х., 2012. - 42 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний фармацевтичний університет (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА417353
Москальчук, Людмила Володимирівна.
Гігієнічна оцінка забезпеченості дорослого населення України фолієвою кислотою та розробка заходів з профілактики фолієводефіцитних станів [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.02.01 / Москальчук Людмила Володимирівна ; Нац. мед. ун-т ім. О. О. Богомольця. - Київ, 2015. - 20 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний медичний університет імені О. О. Богомольця (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА413680
Харченко, Ольга Олегівна.
Гігієнічна оцінка цитратів біометалів, отриманих за допомогою аквананотехнології [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Харченко Ольга Олегівна ; Нац. акад. мед. наук України, Держ. установа "Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва". - Київ, 2015. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія медичних наук України (Київ); Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА414696
Безпалько, Людмила Юріївна.
Функціональна активність адипоцитів у нормі та за умов гепатоцелюлярних порушень на тлі пренатального стресу різного генезу (експериментальне дослідження) [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.03.03 / Безпалько Людмила Юріївна ; Львів. нац. мед. ун-т ім. Данила Галицького. - Львів, 2015. - 20, [1] с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА421844
Любарська, Любов Сергіївна.
Гігієнічна оцінка забезпечення харчового раціону населення України цинком і міддю [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Любарська Любов Сергіївна ; Держ. установа "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва Нац. акад. мед. наук України". - Київ, 2016. - 20 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія медичних наук України (Київ); Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА443061
Цихановська, Ірина Василівна.
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Цихановська Ірина Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 47 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА443062
Головко, Тетяна Миколаївна.
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА445399
Кузнецова, Олена Михайлівна.
Вдосконалення системи контролю якості та безпеки дієтичних добавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Кузнецова Олена Михайлівна ; Нац. акад. мед. наук України, Держ. установа "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва Нац. акад. мед. наук України". - Київ, 2020. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія медичних наук України (Київ); "Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва", державна установа (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА448248
Капустян, Антоніна Іванівна.
Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Капустян Антоніна Іванівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС53886 с прил.1
Павлюк, Раиса Юрьевна.
Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС100812
Вдовиченко, Олександр Валерійович.
Фізіологічні аспекти оцінки та корекції забезпеченості водорозчинними вітамінами (С, РР, В1, В2) практично здорових людей [Текст] : дис... канд. мед. наук: 14.03.03 / Вдовиченко Олександр Валерійович ; Львівський національний медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2007. - 157 арк. - арк. 123-149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС106989
Гураль, Лариса Сергеевна.
Технология получения биологически активных веществ из ракообразных [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 306 л.: рис. - Библиогр.: л. 145-183

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС115497 з дод.
   Крусір, Галина Всеволодівна.
Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Крусів Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2009. - 411 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 328-411.
2 кн. од.
Приложение:
Наукові основи технологій біологічно активних добавок- коректорів процесів травлення. - О., 2009. - 357 арк.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського