Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА301525 Витавская, Анастасия Васильевна. Прогрессивная технология производства пшеничного хлеба с использованием молочнокислых заквасок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Витавская Анастасия Васильевна ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 52 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский технологический институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА280832 Кириева Татьяна Витальевна Комбинированный процесс производства дрожжевого теста на основе магнитной обработки жидкостных систем [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12:05.18.16 / Кириева Татьяна Витальевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА288276 Кишенько, Василь Дмитрович. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА298691 Островський, Віктор Олександрович. Удосконалення шнекових пристроїв для дозування борошна та обгрунтування їх раціональних параметрів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Островський Віктор Олександрович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА299266 Погорєлов, Всєволод Володимирович. Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всєволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА316611 Козлова, Світлана Георгіївна. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА314519 Капліна, Тетяна Вікторівна. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА336774 Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА355627 Дашкевич, Андрій Олександрович. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА378337 Тесля, Ольга Дмитрівна. Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Тесля Ольга Дмитрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА378891 Янаков, Валерій Петрович. Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА400305 Попова, Світлана Юріївна. Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної добавки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Попова Світлана Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА395447 Стадник, Ігор Ярославович. Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 40 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА415063 Шпак, Максим Сергійович. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА423474 Кравченко, Олександр Іванович. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравченко Олександр Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА438477 Рачок, Віталій Вікторович. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Рачок Віталій Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС47407 Кишенько, Василь Дмитрович. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 294 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС52585 Фалендыш, Наталия Алексеевна. Разработка технологии хлебобулочных изделий с применением хлебопекарных дрожжей спиртовых заводов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Фалендыш Наталия Алексеевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 218 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС58027 Островский, Виктор Александрович. Усовершенствование шнековых устройств для дозирования муки и обоснование их рациональных параметров [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Островский Виктор Александрович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 181 л. - л. 148-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС56483 Погорєлов, Всеволод Володимирович. Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всеволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 167 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |