Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Танащук Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
Р95738

Основи екології [Текст] : метод. вказівки до практичних занять з теми "Охорона водного середовища" для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. І. Танащук [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Танащук, Людмила Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р95732

Основи екології [Текст] : метод. вказівки до практичних занять з теми "Економічний механізм забезпечення охорони навколишнього природного середовища" для студ. усіх спец. денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. І. Танащук [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Танащук, Людмила Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р96948
Танащук, Людмила Іванівна.
Основи екології [Текст] : конспект лекції з теми "Біотичний та абіотичний аналіз" для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" денної форми навчання / Л. І. Танащук, О. В. Скопенко ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скопенко, Олена Вікторівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р97197

Основи екології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та контрольні завдання для студ. технол. спец. денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. І. Танащук. - К. : НУХТ, 2002. - 30 с. - Бібліогр.: с.29-30.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Танащук, Людмила Іванівна8 Суходол, Вікторія Хомівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА671099
Танащук, Людмила Іванівна.
Біогеохімія [Текст] : курс лекцій з дисципліни для студ. спец. 6.070801 "Екологія та охорона навколишнього середовища" денної форми начання / Л. І. Танащук ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2005. - 70 с. - Бібліогр.: с. 69

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р106975

Основи загальної екології [Текст] : конспект лекцій для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" денної та заочної форм навчання . Тема "Екологічні фактори" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. І. Танащук. - К. : НУХТ, 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Танащук, Людмила Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р107137

Біогеохімія [Текст] : метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" напряму 0708 "Екологія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. І. Танащук [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 43 с. - Бібліогр.: с. 42-43

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Танащук, Людмила Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА676548
Танащук, Людмила Іванівна.
Основи загальної екології [Текст] : лабораторний практикум / Л. І. Танащук ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2005. - 122 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 119

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського