Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)Наукова періодика України (9)
Пошуковий запит: (<.>A=Скуріхіна Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
РА289924
Скуріхіна, Людмила Андрониківна.
Технологія жиро-рослинних кулінарних виробів для підприємств харчування [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Скуріхіна Людмила Андрониківна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА732690

Використання колагеномісткої сировини м'ясної промисловості [Текст] : монографія / М. О. Янчева, Л. М. Крайнюк, Л. А. Скуріхіна, О. Б. Дроменко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 147 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-147. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-168-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Дроменко, Олена Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА788571

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / [Черевко О. І. та ін. ; за ред. Л. О. Касілової]. - Суми : Університетська книга, 2014. - 278 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-203. - 350 прим. - ISBN 978-966-680-724-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Скуріхіна, Л. А.; Касілова, Людмила Олексіївна (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА835696

Біохімія плодів та овочів [Текст] : навч. посіб. / В. В. Євлаш [та ін.] ; [Тавр. держ. агротехнол. ун-т]. - Мелітополь : Люкс, 2019. - 206 с. : іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 206. - 100 прим. - ISBN 978-617-7218-66-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Євлаш, В. В.; Прісс, О. П.; Сердюк, М. Є.; Павлоцька, Л. Ф.; Скуріхіна, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Сухаренко, О. І.; Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь); "UHBDP", український проект бізнес розвитку плодоовочівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського