Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Серпученко В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | ДС40607 Серпученко, Вадим Геннадиевич. Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП. - К., 1993. - 223 л. - Библиогр.:л.201-223Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА625617 Серпученко, Вадим Геннадійович. Комп'ютерна графіка [Текст] : конспект лекцій з розділу "Основні теоретичні положення комп'ютерної графіки" для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв", "Машини і технологія пакування", "Машини і технології переробки використаної упаковки", "Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості" та 6.092500 "Автоматизоване управління технологічними процесами", "Комп'ютерно-інтегровані технологічні процеси та виробництва" денної форми навчання / В. Г. Серпученко ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 70 с.: рис. - Бібліогр.: с. 67-68Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р95033 Інженерна графіка [Текст] : методичні вказівки до вивчення теми "Схеми технологічні" та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса напряму 0971 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Серпученко, Р. А. Ткачук. - К. : НУХТ, 2002. - 30 с.: іл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Серпученко, Вадим Геннадійович (уклад.); Ткачук, Ростислав Арсентійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|