Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Мукоїд Р$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА393865 Мукоїд, Роман Миколайович. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС141508 Мукоїд, Роман Миколайович. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 177 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-132.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА860910 Сучасна траєкторія розвитку науково-технічного прогресу в Україні та світі [Текст] : колект. монографія / [Абрамов С. О. та ін. ; за заг. ред. Т. А. Ємельянової] ; Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Львів ; Торунь : Ліга-Прес, 2021. - 415 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-966-397-247-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Абрамов, С. О.; Литвиненко, В. М.; Бабушкіна, Р. О.; Літвак, О. А.; Шевченко, С. М.; Жданова, Ю. Д.; Фіщук, Т. О.; Шушура, О. М.; Кушнеренко, В. Г.; Папакіна, Н. С.; Antonenko, A. V.; Vasylenko, O. V.; Kryvoruchko, M. Y.; Tolok, H. A.; Stukalska, N. M.; Prikhodko, K. O.; Dzyundzya, O. V.; Пархоменко, А. М.; Мукоїд, Р. М.; Петраченко, Д. О.; Ігнатишин, В. В.; Савченко, Н. П.; Ємел'янова, Т. А.; Ємел'янова, Т. А. (ред.); Херсонський державний аграрно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВС71825 Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa [Текст] : навч. посіб. / О. А. Топчій [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Дакор, 2024. - 367 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 362-364. - 500 прим. - ISBN 978-617-8066-79-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|