Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Лі Бо$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
РА381742
Лі Бо
Підвищення спеціальної підготовленості на підставі аеробних можливостей у спортивних танцях [Текст] : автореф. дис. ... канд наук з фіз. виховання та спорту : 24.00.01 / Лі Бо ; Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет фізичного виховання і спорту України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
АО270563
Лі Бо
Дух старовини [Текст] : вибр. вірші / Лі Бо ; пер. з кит. Геннадій Турков. - Л. : Піраміда, 2011. - 253, [3] с. - (Приватна колекція). - ISBN 978-966-441-233-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Турков, Геннадій (пер.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ІВ229905
Лі Бо (701–762).
Збірка поезії Лі Бо (уривок) [Text] / Лі Бо ; пер. Юй Сяньхао. - Пекін : Видавництво Національної бібліотеки, 2021. - 422, [11] с. - (Сто класиків китайської традиційної культури / під ред. Юань Сіна). - Текст кит. - ISBN 978-7-5013-6996-6
Опис склад. за пер.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юй Сяньхао (пер.); Юань Сін (ред.); Лі Тай Бо; Національний фонд соціальних наук; "Тринадцята п'ятирічка", національний проект планування видавничої справи (2017 ; Китаї)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ІВ230314

Modern achievements of food science in aspects of cultivated mushrooms application in food technology [Text] : monograph / Nan Haijuan [et al.] ; Sumy National Agrarian University, Henan Institute of Science and Technology, Oles Honchar Dnipro National University. - Odesa : Oldi Plus, 2022. - 95 p. : tab., fig. - Бібліогр.: с. 78-95. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-654-1
Перевод заглавия: Сучасні досягнення харчової науки в аспектах застосування культивованих грибів у харчових технологіях (англ. мовою).
Переклад назви: Сучасні досягнення харчової науки в аспектах застосування культивованих грибів у харчових технологіях (англ. мовою).

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Nan Haijuan; Хайцзюнь Нан; Stepanova, T. M.; Степанова, Тетяна Михайлівна; Li Bo; Лі Бо; Kondratjuk, N. V.; Кондратюк, Наталія Вячеславівна; Sumy National Agrarian University (Sumy); Henan Institute of Science and Technology; Oles Honchar Dnipro National University

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського