Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (3)Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Левінський М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
РА434245
Левінський, Максим Валерійович.
Адаптивне керування об'єктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієнта передачі реуляторів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Левінський Максим Валерійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА831558
   Хобін, Віктор Андрійович.
Адаптивне керування об'єктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієнта передачі регуляторів [Текст] : монографія / В. А. Хобін, М. В. Левінський. - Одеса : Гельветика, 2019. - 227 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 185-194. - 300 прим. - ISBN 978-966-916-717-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левінський, Максим Валерійович

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС152764
Левінський, Максим Валерійович.
Адаптивне керування об'єктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієнта передачі реуляторів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Левінський Максим Валерійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 243 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 200-210.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського