Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)Наукова періодика України (19)
Пошуковий запит: (<.>A=Кіщенко В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
РА379606
Кіщенко, Володимир Анатолійович.
Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Кіщенко Володимир Анатолійович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА750019
"Місцева енергозберігаюча політика територіальної громади", всеукраїнська робоча зустріч з впровадження та застосування інноваційних технологій в питанні енергозбереження (2011 ; Одеса).
Всеукраїнська робоча зустріч з впровадження та застосування інноваційних технологій в питанні енергозбереження "Місцева енергозберігаюча політика територіальної громади", м. Одеса, 17-18 березня 2011 року [Текст] : зб. матеріалів / [під ред. Ю. А. Звеліндовського та ін.]. - [О.] : Місцева ініціатива, 2011. - 90 с. : фотогр. - 330 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Звеліндовський, Юрій Анатолійович (ред.); Кіщенко, В. В. (ред.); Іванова, В. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС128368
Кіщенко, Володимир Анатолійович.
Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Кіщенко Володимир Анатолійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 168 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 158-168.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА846173

Жирнокислотний, стериновий та ацилгліцериновий склад олій і жирів [Текст] : довід. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" / І. В. Левчук [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Київ : Сталь, 2020. - 205, [2 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 193-202. - 500 прим. - ISBN 978-617-676-162-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левчук, Ірина Володимирівна; Некрасов, Павло Олександрович; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Голубець, Ольга Валеріївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА856929
Крупник, Андрій С..
Статут територіальної громади міста. Модельний [Текст] / [А. С. Крупник, О. Є. Калашнікова, В. В. Кіщенко] ; Асоц. сприяння самоорганізації населення. - Одеса : Євродрук, 2016. - 223 с. - Бібліогр.: с. 221-222. - 500 прим.
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Калашнікова, Олександра Є.; Кіщенко, В'ячеслав В.; "Асоціація сприяння самоорганізації населення", всеукраїнська громадська організація

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського