![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14-801 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Табачник Д.В. ВА2335 Світлична, Марія Луківна. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб.-практикум / М. Л. Світлична ; ВДНЗ "Житомир. коледж ресторан.-турист. бізнесу і торгівлі". - Житомир : Полісся, 2013. - 216 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214-215. - 500 прим. - ISBN 978-966-655-686-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: "Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі", вищий державний навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|