Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
ВА631065
Агафонова, Людмила Григорівна.
Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Г. Агафонова, О. Є. Агафонова ; Київський ун-т туризму, економіки і права. - К. : Знання України, 2002. - 352 с.: іл. - Бібліогр.: с. 298-308. - ISBN 966-7999-44-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Агафонова, Ольга Євгенівна; Київський університет туризму, економіки і права

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА702571

Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти I-II рівнів акредитації / В. А. Антонова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 320 c. - Бібліогр.: с. 308-309. - ISBN 978-966-385-084-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Антонова, Валерія Анатоліївна; Реутова, Маргарита Анатоліївна; Стрілець, Олена Анатоліївна; Чухраєва, Любов Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СО28502

Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. А. А. Мазаракі ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 307 с.: іл. - Бібліогр.: с. 305-306. - ISBN 966-629-355-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Расулов, Раміс Асимович; Григоренко, Олег Михайлович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Тарасенко, Ігор Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА709788
Аветисова, А. О..
Економіка підприємств різних типів [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів I-II ступеня акредитації спец. 5.091711 "Технологія харчування" / А. О. Аветисова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Краматорський технікум Донецького національного ун-ту економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. - 162 с. - Бібліогр.: с. 159-160. - ISBN 978-966-385-105-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Халімовська, Т. С.; Юрченко, Ю. Ю.; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського; Краматорський технікум Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА732405
Аветисова, Антоніна Олександрівна.
Економіка ресторанного господарства [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. О. Аветисова, Н. С. Палій, Ю. Ю. Юрченко ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. економіки і упр. інновац. діяльн. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 169-171. - 204 прим. - ISBN 978-966-385-176-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Палій, Наталія Сергіївна; Юрченко, Юлія Юріївна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра економіки і управління інноваційною діяльністю

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА744792
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : навч. посіб. / Ярослав Миколайович Сало. - 2-ге вид., допов. - Л. : Афіша, 2011. - 404, [8] с. : іл. - Бібліогр.: с. 398-399. - ISBN 978-966-325-153-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА756788
Мостова, Людмила Миколаївна.
Організація та проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Л. М. Мостова, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Х. : УІПА, 2012. - 351 с. : табл. - Бібліогр.: с. 350-351. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-257-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків); Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА763141
Воронин, Игорь Николаевич.
Организация ресторанного бизнеса [Текст] : учеб. пособие / Воронин И. Н. ; Тавр. нац. ун-т им. В. И. Вернадского, Севастоп. экон.-гуманит. ин-т, Каф. туризма. - 2-е изд. - Симф. : Ариал, 2012. - 191 с. - (Библиотека турбизнеса). - Бібліогр.: с. 191 . - 300 прим. - ISBN 978-617-648-105-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таврический национальный университет имени В. И. Вернадского. Севастопольский экономико-гуманитарный институт. Кафедра туризма

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА771213
Сало, Ярослав Миколайович.
Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559. - ISBN 978-966-325-183-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА777972
Полякова, Алла Веніамінівна.
Інфраструктура готельного та ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / А. В. Полякова, В. П. Оліфіров ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 251, XVI с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 247-251. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-329-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Оліфіров, Володимир Прокопович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА814360
Давидова, Оксана Юріївна.
Організація в ресторанному господарстві (виробництво) [Текст] : підручник / О. Ю. Давидова, Н. В. Полстяна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 330 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 326-330. - 300 прим. - ISBN 978-617-7377-65-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полстяна, Надія Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА814368

Основи готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / [Н. І. Данько та ін. ; за заг. ред. А. Ю. Парфіненка] ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017. - 287 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 236-239. - 100 прим. - ISBN 978-966-285-414-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Данько, Наталя Іванівна; Парфіненко, Анатолій Юрійович; Подлепіна, Поліна Олександрівна; Вишневська, Олена Олегівна; Парфіненко, Анатолій Юрійович (ред.); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
С11585/2
HoReCa [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ : [у 3 т.] / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017.
Т. 2 : Ресторани / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі. - 2017. - 311 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 309-311 . - 500 прим. - ISBN 978-966-629-841-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Світлана Володимирівна; Ведмідь, Надія Іванівна; Кравченко, Михайло Федорович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВС65747
Ковешніков, Володимир Сергійович.
Організація готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563 с. : іл., табл., фот. - Бібліогр.: с. 463-466. - 300 прим. - ISBN 978-617-7605-31-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
Р137284

Організація готельної та ресторанної справи [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів ден. і заоч. форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" / [уклад.: О. З. Шняк, Х. І. Кайдрович, І. В. Петрик] ; Приват. ВНЗ "Львів. ун-т бізнесу та права", Ф-т готел.-ресторан. справи та туризму. - Львів : Растр - 7, 2020. - 27 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24-27. - 300 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шняк, Оксана Зеновіївна (уклад.); Кайдрович, Христина Іванівна (уклад.); Петрик, Ілона Владиславівна (уклад.); "Львівський університет бізнесу та права", приватний вищий навчальний заклад. Факультет готельно-ресторанної справи та туризму

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА844756

Основи ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / уклад. Г. Я. Круль ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2020. - 495 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 442-448. - 50 прим. - ISBN 978-966-423-581-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: У запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах та способи її теплової обробки. Для студентів спеціальності «Туризм» (ОП «Міжнародний туризм» і «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг») як базовий з дисципліни «Технологія ресторанної справи і організація послуг харчування».


Дод. точки доступу:
Круль, Г. Я. (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА845385

Електронні системи в галузі [Текст] : навч посіб. / О. В. Кузьмін [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Приват. акціонер. т-во "ВНЗ "Міжрегіон. акад. упр. персоналом", Нац. авіац. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2020. - 167 с. : рис. - Бібліогр.: с. 157-160. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-375-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кузьмін, Олег Володимирович; Роман, Тетяна Олександрівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Національний університет харчових технологій (Київ); "Міжрегіональна академія управління персоналом", вищий навчальний заклад, приватне акціонерне товариство (Київ); Національний авіаційний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА848196

Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти] / [Брич В. Я. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. В. Я. Брича ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 472-482. - 300 прим. - ISBN 978-617-7844-16-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які формуються на основі теоретичних і практичних принципах організації обслуговування гостей. Сучасні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають новітнім вимогам та міжнародним стандартам “введення” бізнесу. У розділах розглянуто особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококвалі¬фікованого персоналу та раціонального управління людськими ресурсами. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам.


Дод. точки доступу:
Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Галиш, Н. А.; Гунько, С. І.; Гугул, О. Я.; Горєлков, Д. В.; Гуменюк, Ю. П.; Даниленко-Кульчицька, В. А.; Дорош, Ю. С.; Заячковська, Г. А.; Кушнірук, Т. В.; Мельник, І. М.; Мазур, В. С.; Нагара, М. Б.; Рутинський, М. Й.; Сусол, Н. Я.; Охота, В. І.; Паньків, Н. Є.; Піюренко, І. О.; Поплавська, І. В.; Теодорович, Л. В.; Терешкін, О. Г.; Тибінь, А. М.; Турчин, Л. Я.; Брич, В. Я. (ред.); Тернопільський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА860271
   Паска, Марія Зіновіївна.
Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Марія Паска. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 206, [4] с. : рис. - Бібліогр.: с. 201-205. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-94-4
Авт. на корінці не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського