Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.7-4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС53914
   Чернелевська, Олена Леонідівна.
Роздержавлення і демонополізація як основа реформування переробної промисловості України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Чернелевська Олена Леонідівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 136 с.+ додат.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС52751
Савенко, Ганна Євгенівна.
Приватизація підприємств харчової промисловості України: соціально- економічні наслідки і формування нового господарського механізму [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Савенко Ганна Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К, 1996. - 126 л.+додат.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС57596
Москвітіна, Тетяна Дмитрівна.
Формування комерційних зв'язків підприємств роздрібної торгівлі з підприємствами харчової промисловості України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Москвітіна Тетяна Дмитрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1997. - 153 л. - л. 142-153

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС60793
Єлагін, Юрій Вікторович.
Приватизація підприємств харчосмакової промисловості в умовах трансформації економіки України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Єлагін Юрій Вікторович ; Харківський держ. ун-т. - Х., 1998. - 165 л. - л. 151-165

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС61982
Михайленко, Олександр Петрович.
Приватизація підприємств харчової та переробної промисловості і забезпечення їх стійкості в умовах переходу до ринкової економіки [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Михайленко Олександр Петрович ; Харківський держ. ун-т. - Х., 1998. - 135 л. - паг. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА366808
Ясько, Анатолій Григорович.
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.03 / Ясько Анатолій Григорович ; НАН України, Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 2009. - 18 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Рада по вивченню продуктивних сил України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА296872
   Чернелевська, Олена Леонідівна.
Роздержавлення і демонополізація як основа реформування переробної промисловості України [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Чернелевська Олена Леонідівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА294913
Савенко, Ганна Євгенівна.
Приватизація підприємств харчової промисловості України: соціально- економічні наслідки і формування нового господарського механізму [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Савенко Ганна Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К, 1996. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА298118
Москвітіна, Тетяна Дмитрівна.
Формування комерційних зв'язків підприємств роздрібної торгівлі з підприємствами харчової промисловості України [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Москвітіна Тетяна Дмитрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА309078
Михайленко, Олександр Петрович.
Приватизація підприємств харчової та переробної промисловості і забезпечення їх стійкості в умовах переходу до ринкової економіки [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Михайленко Олександр Петрович ; Харківський держ. ун-т. - Х., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р84241

Акціонування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості [Текст] / О. Д. Рябченко [и др.]. - Х. : Основа, 1998. - 30 с. - ISBN 5-7768-0589-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рябченко, Олександр Дмитрович; Єлагін, Юрій Вікторович; Водотика, Олександр Миколайович; Бахтир, Олег Павлович

Видання зберігається у :

12.
ВА564191
Борщевський, Петро Прокопович.
Підвищення ефективності розвитку і розміщення харчової промисловості [Текст] / П. П. Борщевський [та ін.] ; ред. П. П. Борщевський ; НАН України, Рада по вивченню продукт. сил України. - К. : Наук. думка, 1994. - 160 с. - ISBN 5-12-004371-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чернюк, Людмила Григорівна; Шмаглій, Олена Борисівна; Борщевський, П. П. (ред.); Національна академія наук України; Рада по вивченню продуктивних сил України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС113741
Ясько, Анатолій Григорович.
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Ясько Анатолій Григорович ; Черніг. держ. технол. ун-т. - Чернігів, 2009. - 204 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 177-195.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чернігівський державний технологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського