Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Р351.12<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
ІВ194819
Noeske, Brigitte.
Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Text] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb. - Бібліогр.: s. 139-157.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Die Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss. ; Das Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss.

Видання зберігається у :

2.
ІВ204908

Ingredients of functional and health food: inulins [Text] / National university of food technologies ; ed. A. Ukrainetz [a.o.]. - Kiev : Znannya Ukrainy, 2004. - 83 p.: fig., tab. - Бібліогр.: P. 77-83. - ISBN 966-316-043-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ukrainetz, A. (ed.); National university of food technologies (Кyiv)

Видання зберігається у :

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського