Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.952 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ВА807459

Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / Бутко Д. А. [та ін.]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-447-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бутко, Дмитро Антонович; Скляр, Олександр Григорович; Рогач, Юрій Петрович; Циб, Віктор Григорович; Головін, Сергій Володимирович; Бутко, Василь Дмитрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА807583
Якубчак, О. М.
Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) [Текст] : [навч. посіб.] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : Компринт, 2016. - 139 с. : табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 138-139. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-340-4
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таран, Т. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА829035

Гігієна та санітарія переробних підприємств [Текст] : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти із спец. 181 - "Харчові технології" / Д. А. Засєкін [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : ВНАУ, 2018. - 342 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 326-342. - 100 прим. - ISBN 978-966-95981-6-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Засєкін, Дмитро Адамович; Кос'янчук, Ніна Іванівна; Кучерук, Марія Дмитрівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Яремчук, Олександр Степанович; Національний університет біоресурсів і природокористування України; Вінницький національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського