Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.852<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС45002
Билко, Татьяна Николаевна.
Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения [Текст] : дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Билко Татьяна Николаевна ; Украинский медицинский ун-т им. А.А.Богомольца. - К., 1994. - 226 л. - л.:179-195

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский медицинский университет имени А. А. Богомольца (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА591843

Виготовлення ковбас та м'ясних продуктів [Текст] / О. М. Якубчак [и др.]. - К. : Київська правда, 1999. - 127 с. - (Бібліотека ветеринарної медицини ; 2-3/1999)

Рубрикатор НБУВ:
 Л92,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Якубчак, Ольга Миколаївна; Хоменко, Віталій Іванович; Кравців, Роман Йосипович; Береза, Іван Григорович

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА739637

Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : зб. метод. рек. / за ред. д-ра вет. наук, проф. Якубчак О. М., д-ра вет. наук, проф. Олійник Л. В. - К. : Компанія Біопром, 2011. - 186 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. - 1000 прим. - ISBN 978-966-2448-05-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Якубчак, О. М. (ред.); Олійник, Л. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ІВ209616
Sandmeier, Barbara.
Entwicklung einer hochsensitiven immunochemischen Nachweismethode für ZNS-Gewebe in Fleisch und Fleischerzeugnissen [Text] : Diss. / B. Sandmeier ; Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg. Die Naturwissenschaftliche Fakultäten. - [Erlangen] : [б.в.], 2005. - 173 S.: Abb., Tab. - Бібліогр.: S. 165-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Die Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg. Die Naturwissenschaftliche Fakultäten

Видання зберігається у :

5.
ІВ194991
Kołożyn-Krajewska, Danuta.
Studium zapewnienia jakości żywności w aspekcie bezpieczeństwa zdrowotnego na przykładzie wybranych produktów mięsnych [Text] / D. Kołożyn-Krajewska. - Warszawa : Rozwój SGGW, 1998. - 86 s.: fig. - Бібліогр.: s.78-86. - ISBN 83-87660-04-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського