![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.6 я73-2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СО25815 Гігієна громадського харчування [Текст] : опорний конспект лекцій / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Н. Корзун, М. К. Булгакова. - К. : КНТЕУ, 2003. - 105 с. - Бібліогр.: с. 103-104Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Корзун, Віталій Наумович (уклад.); Булгакова, Магдаліна Костянтинівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|