![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=П72 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА671470 Шерман, Ісаак Михайлович. Технологія виробництва продукції рибництва [Текст] : підруч. для підгот. спец. і магістів в агр. вищ. навч. закл. III-IV рівнів акредитації із спец. "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / І. М. Шерман, В. Г. Рилов. - К. : Вища освіта, 2005. - 352 с.: іл. - Бібліогр.: с. 348. - ISBN 966-8081-45-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рилов, Володимир Григорович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В358069/1 Андрющенко, Антоніна Іванівна Рибництво [Текст] : підруч. для підгот. фахівців напряму підгот. 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" у вищ. закл. освіти III-IV рівнів акредитації : [у 2 т.] / Андрющенко А. І., Вовк Н. І., Кондратюк В. М. ; [за ред. А. І. Андрющенко]. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2019. Т. 1. - 2019. - 409 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 397-399. - 300 прим. - ISBN 978-617-7804-54-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Вовк, Надія Іллівна; Кондратюк, Вадим Миколайович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В358069/2 Андрющенко, Антоніна Іванівна Рибництво [Текст] : підруч. для підгот. фахівців напряму підгот. 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" у вищ. закл. освіти III-IV рівнів акредитації : [у 2 т.] / Андрющенко А. І., Вовк Н. І., Кондратюк В. М. ; [за ред. А. І. Андрющенко]. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2019. Т. 2. - 2019. - 611 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 418-421. - 300 прим. - ISBN 978-617-7804-55-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Вовк, Надія Іллівна; Кондратюк, Вадим Миколайович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|