Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. | Р93587 Полякова, Наталья Викторовна. Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий [Текст] : учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с. - Библиогр.: с. 18. - ISBN 5-696-01663-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Южно-Уральский гос. университет. Кафедра "Технология продуктов общественного питания"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА851963 Збірник рецептур страв з рису та овочів різних країн світу [Текст] : навч. посіб. / О. В. Аверчев [та ін.] ; Держ. ВНЗ "Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т". - Херсон : Олді Плюс, 2021. - 56 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 56. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-444-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Аверчев, Олександр Володимирович; Дзюндзя, Оксана Валентинівна; Новікова, Наталія Володимирівна; Коб'яков, Сергій Михайлович; Херсонський державний аграрно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|