Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
Р93587
Полякова, Наталья Викторовна.
Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий [Текст] : учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с. - Библиогр.: с. 18. - ISBN 5-696-01663-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Южно-Уральский гос. университет. Кафедра "Технология продуктов общественного питания"

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА851963

Збірник рецептур страв з рису та овочів різних країн світу [Текст] : навч. посіб. / О. В. Аверчев [та ін.] ; Держ. ВНЗ "Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т". - Херсон : Олді Плюс, 2021. - 56 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 56. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-444-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Аверчев, Олександр Володимирович; Дзюндзя, Оксана Валентинівна; Новікова, Наталія Володимирівна; Коб'яков, Сергій Михайлович; Херсонський державний аграрно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського