Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (24)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
ДС94134
Лось, Ольга Александровна.
Разработка технологии энтеросорбентов на основе семени льна и продуктов его переработки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Лось Ольга Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 254 л. - Библиогр.: л. 149-182

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС62677
Титомир, Людмила Анатольевна.
Технология биологически- активных добавок на основе морских водорослей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Титомир Людмила Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий им. М.В.Ломоносова. - О., 1999. - 195 л. - л. 130-145

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС96210
Миськин, Алексей Николаевич.
Совершенствование технологии соепродуктов с использованием эндогенных ферментов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Миськин Алексей Николаевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 181 л.: табл. - Библиогр.: л. 129-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА340153
Міськін, Олексій Миколайович.
Удосконалення технології соєпродуктів з використанням ендогенних ферментів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Міськін Олексій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА346880
Крячко, Тетяна Вікторівна.
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Крячко Тетяна Вікторівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА347039
Лось, Ольга Олександрівна.
Розробка технології ентеросорбентів на основі насіння льону і продуктів його переробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Лось Ольга Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА306502
Тітомир, Людмила Анатоліївна.
Технологія біологічно активних добавок на основі морських водоростей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Тітомир Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О, 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л919 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА376993
Русєва, Яна Петрівна.
Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Русєва Яна Петрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС121964
Русєва, Яна Петрівна.
Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Русєва Яна Петрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 257 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 139-162.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА395010
Шунько, Ганна Сергіївна.
Розробка біотехнології β-глюканвмісних функціональних інгредієнтів із зернової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Шунько Ганна Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА405352
Ломака, Олена Володимирівна.
Розробка технології арабіногалактановмісних функціональних харчових інгредієнтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Ломака Олена Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2014. - 19 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА418912
Журлова, Олена Дмитріївна.
Розробка біотехнології функціональних інгредієнтів із зернової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Журлова Олена Дмитріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА809912
Литвиненко, Олена Анатоліївна.
Виробництво харчових форм білків із насіння олійних культур [Текст] : [огляд наук.-техн. інформації] / О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий, З. П. Федякіна ; Нац. акад. аграр. наук, Укр. НДІ олій та жирів. - Київ : Аграрна наука, 2016. - 51 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 39-51. - 100 прим. - ISBN 978-966-540-427-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.38 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович; Федякіна, Зоя Павлівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА437944
Балабай, Катерина Сергіївна.
Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Балабай Катерина Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА439862
Сова, Наталія Анатоліївна.
Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Сова Наталія Анатоліївна ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2019. - 28 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 665.34 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Херсонський національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА440789
Грушецький, Роман Іванович.
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Грушецький Роман Іванович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 38 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА448634
Федоришин, Ольга Миколаївна.
Механізм та кінетика екстрагування біологічно активних речовин з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Федоришин Ольга Миколаївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2021. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС138887
Ломака, Олена Володимирівна.
Розробка технології арабіногалактановмісних функціональних харчових інгредієнтів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Ломака Олена Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 288 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 154-183.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС152494
Шунько, Анна Сергеевна.
Разработка биотехнологии β-глюкансодержащих функциональных ингредиентов из зернового сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Шунько Анна Сергеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 239 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-158.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського