Пошуковий запит: (<.>U=Л987-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | ДС94134 Лось, Ольга Александровна. Разработка технологии энтеросорбентов на основе семени льна и продуктов его переработки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Лось Ольга Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 254 л. - Библиогр.: л. 149-182Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС62677 Титомир, Людмила Анатольевна. Технология биологически- активных добавок на основе морских водорослей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Титомир Людмила Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий им. М.В.Ломоносова. - О., 1999. - 195 л. - л. 130-145Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС96210 Миськин, Алексей Николаевич. Совершенствование технологии соепродуктов с использованием эндогенных ферментов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Миськин Алексей Николаевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 181 л.: табл. - Библиогр.: л. 129-156Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА340153 Міськін, Олексій Миколайович. Удосконалення технології соєпродуктів з використанням ендогенних ферментів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Міськін Олексій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА346880 Крячко, Тетяна Вікторівна. Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Крячко Тетяна Вікторівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА347039 Лось, Ольга Олександрівна. Розробка технології ентеросорбентів на основі насіння льону і продуктів його переробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Лось Ольга Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА306502 Тітомир, Людмила Анатоліївна. Технологія біологічно активних добавок на основі морських водоростей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Тітомир Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О, 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА376993 Русєва, Яна Петрівна. Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Русєва Яна Петрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС121964 Русєва, Яна Петрівна. Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Русєва Яна Петрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 257 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 139-162.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА395010 Шунько, Ганна Сергіївна. Розробка біотехнології β-глюканвмісних функціональних інгредієнтів із зернової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Шунько Ганна Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА405352 Ломака, Олена Володимирівна. Розробка технології арабіногалактановмісних функціональних харчових інгредієнтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Ломака Олена Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2014. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА418912 Журлова, Олена Дмитріївна. Розробка біотехнології функціональних інгредієнтів із зернової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Журлова Олена Дмитріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА809912 Литвиненко, Олена Анатоліївна. Виробництво харчових форм білків із насіння олійних культур [Текст] : [огляд наук.-техн. інформації] / О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий, З. П. Федякіна ; Нац. акад. аграр. наук, Укр. НДІ олій та жирів. - Київ : Аграрна наука, 2016. - 51 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 39-51. - 100 прим. - ISBN 978-966-540-427-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федір Федорович; Федякіна, Зоя Павлівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА437944 Балабай, Катерина Сергіївна. Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Балабай Катерина Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА439862 Сова, Наталія Анатоліївна. Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Сова Наталія Анатоліївна ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2019. - 28 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Херсонський національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА440789 Грушецький, Роман Іванович. Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Грушецький Роман Іванович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 38 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА448634 Федоришин, Ольга Миколаївна. Механізм та кінетика екстрагування біологічно активних речовин з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Федоришин Ольга Миколаївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2021. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС138887 Ломака, Олена Володимирівна. Розробка технології арабіногалактановмісних функціональних харчових інгредієнтів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Ломака Олена Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 288 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 154-183.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС152494 Шунько, Анна Сергеевна. Разработка биотехнологии β-глюкансодержащих функциональных ингредиентов из зернового сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Шунько Анна Сергеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 239 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-158.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|