Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ВА622326
Рудавська, Ганна Богданівна.
Харчові концентрати [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2001. - 320 с. - (Серія "Товарознавство"). - ISBN 966-629-006-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тищенко, Євгенія Василівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р107192

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, Т. О. Степаненко. - К. : НУХТ, 2004. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р107149

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм начання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського