Пошуковий запит: (<.>U=Л966$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС42298 Венглюк, Юлия Петровна. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека [Текст] : дис...канд.техн.наук / Венглюк Юлия Петровна ; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА361447 Д'яконова, Анджела Костянтинівна. Наукові основи технологій консервованих продуктів з виконанням структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Д'яконова Анджела Костянтинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА288580 Бенглюк, Юлія Петрівна. Товарознавча оцінка лікувально-профілактичних м'ясних консервів, знижуючих накопичення радіонуклідів в організмі людини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук / Бенглюк Юлія Петрівна ; Київський торговельно-економічний ін-т. - К., 1993. - 26 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ413 ДСТУ 3660-97 Консерви фруктові для дієтичного харчування: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 30555-98. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 28с., ІІІ. 28 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: ГОСТ 30555-98
Видання зберігається у :
|
5. | ВА613694 Шаззо, Рамазан Измаилович. Функциональные продукты питания [Текст] / Р. И. Шаззо, Г. И. Касьянов. - М. : Колос, 2000. - 247 с.: ил. - Библиогр.: с. 243-245. - ISBN 5-10-003709-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Касьянов, Геннадий Иванович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС114008 з дод. Дьяконова, Анджела Константиновна. Научные основы технологий консервированных продуктов с использованием структурообразователей [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Дьяконова Анджела Константиновна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2008. - 387 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 347-387. Приложение: Научные основы технологий консервированных продуктов с использованием структурообразователей. - О., 2008. - 266 л. Шифр ДС114008 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ6934 ДСТУ 7360:2013 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання ксиліту та сорбіту в дієтичніх консервах [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ8785 ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 26 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25-26Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|