Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л966<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС42298
Венглюк, Юлия Петровна.
Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека [Текст] : дис...канд.техн.наук / Венглюк Юлия Петровна ; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА361447
   Д'яконова, Анджела Костянтинівна.
Наукові основи технологій консервованих продуктів з виконанням структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Д'яконова Анджела Костянтинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 36 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА288580
Бенглюк, Юлія Петрівна.
Товарознавча оцінка лікувально-профілактичних м'ясних консервів, знижуючих накопичення радіонуклідів в організмі людини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук / Бенглюк Юлія Петрівна ; Київський торговельно-економічний ін-т. - К., 1993. - 26 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА613694
Шаззо, Рамазан Измаилович.
Функциональные продукты питания [Текст] / Р. И. Шаззо, Г. И. Касьянов. - М. : Колос, 2000. - 247 с.: ил. - Библиогр.: с. 243-245. - ISBN 5-10-003709-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
 Л967 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Касьянов, Геннадий Иванович

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС114008 з дод.
Дьяконова, Анджела Константиновна.
Научные основы технологий консервированных продуктов с использованием структурообразователей [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Дьяконова Анджела Константиновна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2008. - 387 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 347-387.
Приложение:
Научные основы технологий консервированных продуктов с использованием структурообразователей. - О., 2008. - 266 л. Шифр ДС114008 дод.

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського