Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л966<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС42298 Венглюк, Юлия Петровна. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека [Текст] : дис...канд.техн.наук / Венглюк Юлия Петровна ; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА361447 Д'яконова, Анджела Костянтинівна. Наукові основи технологій консервованих продуктів з виконанням структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Д'яконова Анджела Костянтинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА288580 Бенглюк, Юлія Петрівна. Товарознавча оцінка лікувально-профілактичних м'ясних консервів, знижуючих накопичення радіонуклідів в організмі людини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук / Бенглюк Юлія Петрівна ; Київський торговельно-економічний ін-т. - К., 1993. - 26 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА613694 Шаззо, Рамазан Измаилович. Функциональные продукты питания [Текст] / Р. И. Шаззо, Г. И. Касьянов. - М. : Колос, 2000. - 247 с.: ил. - Библиогр.: с. 243-245. - ISBN 5-10-003709-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Касьянов, Геннадий Иванович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС114008 з дод. Дьяконова, Анджела Константиновна. Научные основы технологий консервированных продуктов с использованием структурообразователей [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Дьяконова Анджела Константиновна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2008. - 387 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 347-387. Приложение: Научные основы технологий консервированных продуктов с использованием структурообразователей. - О., 2008. - 266 л. Шифр ДС114008 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|