![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л965.21/29$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС102942 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС78776 Гребельник, Оксана Петрівна. Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк. - арк. 131-148Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА348046 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА325945 Гребельник, Оксана Петрівна. Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1520 ДСТУ 4275:2003 Консерви молочні [Текст] ; Молоко згущене з цукром та какао. Технічні умови / розроб. С. Шульга, М. Кучінка ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шульга, С. (розроб.); Кучінка, М. (розроб.)
Видання зберігається у :
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА394221 Хатамитаками, Сейеде Зейнаб. Разработка технологии ароматизированного сухого молока с низким содержанием молочного сахара [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Хатамитаками Сейеде Зейнаб ; Нац. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 28 с. - Текст вірм.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|