Пошуковий запит: (<.>U=Л965.1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС103752 Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС59251 Дидух, Наталия Андреевна. Разработка технологии сгущенного молока геродиетической направленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.А.Дидух ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 233 л. - л. 176-189Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС66369 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 197 арк. - арк. 158-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА305161 Дідух, Наталія Андріївна. Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Наталія Андріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА310562 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА352260 Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА394141 Калініна, Олена Дмитрівна. Розробка технології молока гідролізованого згущеного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калініна Олена Дмитрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС133989 Калинина, Елена Дмитриевна. Разработка технологии молока гидролизованного сгущенного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калинина Елена Дмитриевна ; Ин-т прод. ресурсов НААН (г. Киев). - К., 2012. - 229 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 139-159.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия аграрных наук Украины (Киев); Институт продовольственных ресурсов (Киев)
Видання зберігається у :
|