Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л965.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС103752
Пухляк, Анастасія Григорівна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС59251
Дидух, Наталия Андреевна.
Разработка технологии сгущенного молока геродиетической направленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.А.Дидух ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 233 л. - л. 176-189

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС66369
Кочубей, Оксана Валер'янівна.
Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 197 арк. - арк. 158-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА305161
   Дідух, Наталія Андріївна.
Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Наталія Андріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА310562
Кочубей, Оксана Валер'янівна.
Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА352260
Пухляк, Анастасія Григорівна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА394141
Калініна, Олена Дмитрівна.
Розробка технології молока гідролізованого згущеного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калініна Олена Дмитрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС133989
Калинина, Елена Дмитриевна.
Разработка технологии молока гидролизованного сгущенного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калинина Елена Дмитриевна ; Ин-т прод. ресурсов НААН (г. Киев). - К., 2012. - 229 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 139-159.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия аграрных наук Украины (Киев); Институт продовольственных ресурсов (Киев)

Видання зберігається у :

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського