Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л962.6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | РА372757 Головко, Тетяна Миколаївна. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС124040 Головко, Тетяна Миколаївна. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 261 арк. - Бібліогр.: арк. 237-261.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА389235 Османова, Юлія Вікторівна. Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Османова Юлія Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС134646 Османова, Юлія Вікторівна. Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Османова Юлія Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 396 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 177-201.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
| 5. | РА426876 Котляр, Євгеній Олександрович. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Котляр Євгеній Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА447223 Бондар, Світлана Віталіївна. Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Бондар Світлана Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|