Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л96 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | Р96934 Актуальні проблеми галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання курсового проекту з технології консервування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р99260 Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2003. - 14 с.: табл. - Бібліогр.: с. 14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Жеплінська, Марія Михайлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р105036 Мікробіологія консервного виробництва [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Красінько, Вікторія Олегівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р105034 Хімія сировини для виробництва молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. індивід. завдань для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Б. Федорова, О. О. Онопрійчук. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Федорова, Ганна Борисівна (уклад.); Онопрійчук, Олена Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА670551 Технологія консервування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 86 с. - Бібліогр.: с. 86Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р105909 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Бандуренко, Галина Михайлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р98896 Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|