Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л96 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
Р96934

Актуальні проблеми галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання курсового проекту з технології консервування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р99260

Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2003. - 14 с.: табл. - Бібліогр.: с. 14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Жеплінська, Марія Михайлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р105036

Мікробіологія консервного виробництва [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Красінько, Вікторія Олегівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р105034

Хімія сировини для виробництва молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. індивід. завдань для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Б. Федорова, О. О. Онопрійчук. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федорова, Ганна Борисівна (уклад.); Онопрійчук, Олена Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА670551

Технологія консервування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 86 с. - Бібліогр.: с. 86

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р105909

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Бандуренко, Галина Михайлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р98896

Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського