Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л96 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | ВА564020 Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби [Текст] : підручник для студ. вищ. навч. закладів, які навчаються за спец. "Технологія зберігання та переробки плодів і овочів" / Б. Л. Флауменбаум [та ін.] ; ред. Б. Л. Флауменбаум. - К. : Вища школа, 1995. - 301 с. : іл. - ISBN 5-11-004549-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Флауменбаум, Б. Л.; Кротов, Є. Г.; Загібалов, О. Ф.; Титова, А. А.; Самсонова, Г. М.; Флауменбаум, Б. Л. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|