Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | РА333120 Туманян, Анна Владимировна. Совершенствование технологии производства сыра "Армен" в фермерских хозяйствах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Туманян Анна Владимировна ; Научно-производственное и проектное ГАОЗТ "Парен", Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2004. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия; Научно-производственное и проектное ГАОЗТ "Парен"; Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА395895 Рябченко, Наталія Олександрівна. Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рябченко Наталія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА415634 Сливка, Ірина Миколаївна. Біотехнологія створення бактеріального препарату для виробництва бринзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20 / Сливка Ірина Миколаївна ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2015. - 20, [1] с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Білоцерківський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА432834 Скульська, Інна Володимирівна. Удосконалення технології виготовлення бринзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Скульська Інна Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС148854 Рябченко, Наталія Олександрівна. Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рябченко Наталія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. - Київ, 2012. - 217 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 151-175.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет. Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|