Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
РА333120
Туманян, Анна Владимировна.
Совершенствование технологии производства сыра "Армен" в фермерских хозяйствах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Туманян Анна Владимировна ; Научно-производственное и проектное ГАОЗТ "Парен", Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2004. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Армянская сельскохозяйственная академия; Научно-производственное и проектное ГАОЗТ "Парен"; Армянская сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА395895
Рябченко, Наталія Олександрівна.
Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рябченко Наталія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА415634
Сливка, Ірина Миколаївна.
Біотехнологія створення бактеріального препарату для виробництва бринзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20 / Сливка Ірина Миколаївна ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2015. - 20, [1] с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білоцерківський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА432834
Скульська, Інна Володимирівна.
Удосконалення технології виготовлення бринзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Скульська Інна Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 637.33 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС148854
Рябченко, Наталія Олександрівна.
Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рябченко Наталія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. - Київ, 2012. - 217 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 151-175.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет. Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського