Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.21<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС99154
Боднарчук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса УААН

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА336645
Сливка, Наталія Богданівна.
Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА347676
Боднарчук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА402550
Семко, Тетяна Василівна.
Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Семко Тетяна Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС139717
Семко, Тетяна Василівна.
Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Семко Тетяна Василівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Київ. технол. ін-т м'яса і молока. - Київ, 2013. - 177 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-151.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Київський технологічний інститут м'яса і молока

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського