Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.1/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС64770
Туринский, Василий Михайлович.
Технология машинного доения и переработки овечьего молока [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.02.04 / Туринский Василий Михайлович ; Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства. - Аскания-Нова, 1992. - 144 л. - л. 131-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА362252
Ножечкіна, Галина Миколаїна.
Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА599343
   Туринський, Василь Михайлович.
Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах [Текст] / В. М. Туринський [та ін]. - К. : БМТ, 2000. - 135 с.: іл. - ISBN 966-7035-04-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Горлова, Олександра Дмитрівна; Тимофієв, Євген Петрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ІВ216227
Σολτς, Βόλφγκανγκ.
Το δικό μου τυρι και γιαουρτι [Text] = To diko moy tyri kai giaoyrti/Bolphgkangk Solts (gre) : λενκά και κίτρινα, μαλακά και σκληρά τυριά, γιαούρτι και ξινόγαλο / Βόλφγκανγκ Σολτς. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΜΑ, 2012. - 190 σ. : φοτ. - (μικρά πρακτικά / ΤΟ ΒΗΜΑ). - ISBN 978-960-503-132-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС138173
Ножечкіна, Галина Миколаїна.
Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук. : 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Укр. акад. аграр. наук, Технол. ін-т молока та м'яса. - Київ, 2009. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 190-206.

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського