Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | ДС64770 Туринский, Василий Михайлович. Технология машинного доения и переработки овечьего молока [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.02.04 / Туринский Василий Михайлович ; Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства. - Аскания-Нова, 1992. - 144 л. - л. 131-144Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА362252 Ножечкіна, Галина Миколаїна. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА599343 Туринський, Василь Михайлович. Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах [Текст] / В. М. Туринський [та ін]. - К. : БМТ, 2000. - 135 с.: іл. - ISBN 966-7035-04-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Горлова, Олександра Дмитрівна; Тимофієв, Євген Петрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ІВ216227 Σολτς, Βόλφγκανγκ. Το δικό μου τυρι και γιαουρτι [Text] = To diko moy tyri kai giaoyrti/Bolphgkangk Solts (gre) : λενκά και κίτρινα, μαλακά και σκληρά τυριά, γιαούρτι και ξινόγαλο / Βόλφγκανγκ Σολτς. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΜΑ, 2012. - 190 σ. : φοτ. - (μικρά πρακτικά / ΤΟ ΒΗΜΑ). - ISBN 978-960-503-132-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | FAO/134.113 Ramet, J.-P.. The technology of making cheese from camel milk (Camelus dromedarius) [Text] / J. Ramet. - Rome : FAO, 2001. - iv, 62 p. - (FAO Animal Production and Health Paper , ISSN 0254-6019 ; 113). - ISBN 92-5-103154-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 6. | РА442489 Рижкова, Таїсія Миколаївна. Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока у біотехнологіях ферментованих білкових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Рижкова Таїсія Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2017. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ДС138173 Ножечкіна, Галина Миколаїна. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук. : 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Укр. акад. аграр. наук, Технол. ін-т молока та м'яса. - Київ, 2009. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 190-206.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|