Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
FAO/134.113
Ramet, J.-P..
The technology of making cheese from camel milk (Camelus dromedarius) [Text] / J. Ramet. - Rome : FAO, 2001. - iv, 62 p. - (FAO Animal Production and Health Paper , ISSN 0254-6019 ; 113). - ISBN 92-5-103154-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

2.
РА442489
Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока у біотехнологіях ферментованих білкових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Рижкова Таїсія Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2017. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського