Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.3-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС84009
Мінорова, Антоніна Володимирівна.
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 166 арк.+ дод. - арк. 156-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА331041
Мінорова, Антоніна Володимирівна.
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА400179
Бідюк, Дмитро Олегович.
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бідюк Дмитро Олегович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС142082
Бідюк, Дмитро Олегович.
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бідюк Дмитро Олегович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 378 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 178-203.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського