Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л941$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
ДС104007
Памбук, Светлана Андреевна.
Разработка малоотходной технологии переработки атерины черноморской [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Памбук Светлана Андреевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 217 л. - Библиогр.: л. 149-167

Рубрикатор НБУВ:
 Л941 
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС69435
Пронин, Игорь Алексеевич.
Разработка процессов длительного хранения и удаления чешуи с тушек прудовой рыбы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронин Игорь Алексеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 194 л.: рис. - Библиогр.: л. 134-145

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :

3.
РА313162
Пронін, Ігор Олексійович.
Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронін Ігор Олексійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА353384
Памбук, Світлана Андріївна.
Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Памбук Світлана Андріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л941 
Тематичні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ1598
ДСТУ ГОСТ 16080:2004

Лососі далекосхідні солоні. Технічні умови (ГОСТ 16080-2002, IDT) [Текст] / оформ. Л. Ваніфатова. - Офіц. вид. - Дата введення в Україні 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, ІІ, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ваніфатова, Л. (оформ.)

Видання зберігається у :

6.
РА387842
Степанов, Дмитро Віталійович.
Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Степанов Дмитро Віталійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС131364
Степанов, Дмитрий Витальевич.
Совершенствование процесса удаления внутренностей хамсы гидравлическим способом [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Степанов Дмитрий Витальевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2011. - 214 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 146-158.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :

8.
РА407902
Іванюта, Анастасія Олександрівна.
Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Іванюта Анастасія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л948 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА412262
Маєвська, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Маєвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА839876

Наукові основи технології комплексної переробки риби внутрішніх водоймів України [Текст] : монографія / Н. М. Слободянюк [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2019. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-974-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л964 
УДК:
 639.38 
 664.95 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Слободянюк, Н. М.; Голембовська, Н. В.; Іванюта, А. О.; Веретинська, І. А.; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА450123
Боліла, Надія Олександрівна.
Споживні властивості чорноморської акули катран (Squalus acanthias) [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Боліла Надія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2021. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського