Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л931<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | ВС44562 Переработка мяса птицы [Текст] : пер. с англ. / ред. А. Р. Сэмс ; науч. ред. В. В. Гущин. - СПб. : Профессия, 2007. - 431 с.: ил. - (Научные основы и технологии). - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 978-5-93913-128-5. - ISBN 0-8493-0120-3 (CPC Press) Перевод изд.: Poultry meat processing. Boca Raton [etc.], 2001Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сэмс, Алан Р. (ред.); Гущин, В. В. (науч. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА421643 Прокопенко, Ірина Олександрівна. Удосконалення технологій виробів з м'яса птиці з використанням атермічного оброблення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Прокопенко Ірина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА432847 Стукальська, Наталія Миколаївна. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|