Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л931<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ВС44562

Переработка мяса птицы [Текст] : пер. с англ. / ред. А. Р. Сэмс ; науч. ред. В. В. Гущин. - СПб. : Профессия, 2007. - 431 с.: ил. - (Научные основы и технологии). - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 978-5-93913-128-5. - ISBN 0-8493-0120-3 (CPC Press)
Перевод изд.: Poultry meat processing. Boca Raton [etc.], 2001

Рубрикатор НБУВ:
 Л931 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сэмс, Алан Р. (ред.); Гущин, В. В. (науч. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА421643
Прокопенко, Ірина Олександрівна.
Удосконалення технологій виробів з м'яса птиці з використанням атермічного оброблення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Прокопенко Ірина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л931 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА432847
Стукальська, Наталія Миколаївна.
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л931 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського