Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
СТ2793
ДСТУ 4532:2006

Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 17 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2794
ДСТУ 4530:2006

Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА423915
Змієвська, Тетяна Миколаївна.
Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Змієвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського