Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | СТ2793 ДСТУ 4532:2006 Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 17 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СТ2794 ДСТУ 4530:2006 Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА423915 Змієвська, Тетяна Миколаївна. Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Змієвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|